siteheader

Eindhoven Student Business Club

De Eindhoven Student Business Club is een groep van studenten die zien dat je studententijd dé beste tijd is om te (beginnen met) ondernemen! Ze helpen je graag met starten of juist met het doorgaan van jouw eigen studenten-onderneming. Maandelijks nodigen wij een ondernemer uit die in een avondje ons weet te inspireren en jaarlijks organiseren wij een groot evenement (GET STARTED) waar we naast inspiratielezingen ook workshops aanbieden.

De Eindhoven Student Business Club (ESBC) is in 2008 opgericht door ondernemende studenten van de TU/e. De club stelt zichzelf ten doel ondernemerschap onder studenten te promoten en ondersteunen. Dat wordt gedaan door ondermeer het organiseren van inspirerende en leerzame lezingen van succesvolle ondernemers en netwerkborrels. Deze evenementen brengen (startende) studentondernemers van de TU/e bij elkaar, op een ontspannen maar effectieve manier. Studenten met een eigen onderneming komen vaak voor het zelfde soort problemen te staan, wat de impact van een goed netwerk extra groot kan maken.

Ook voor studenten, die in de nabije toekomst een gooi willen doen naar het ondernemerschap, staan onze deuren altijd open. Informatie en/of kritiek die nodig is om een idee om te toveren in een gezond bedrijf is via de netwerkbijeenkomsten ruimschoots voorradig.

Ook tijdens het collegejaar 2017/2018 zal de ESBC zich weer inzetten om studenten met een onderneming, of interesse in ondernemerschap verder te helpen. De organisatie wordt dit jaar gerund door een driekoppig bestuur van TU/e studenten, bestaande uit Arne den OtterGaby Gomes, & Tumsa Letif ondersteund door Luuc Verburgh and Lars van der Horst.

Get Started Facebook Upcoming events

Contact details

Eindhoven Student Business Club
bestuur@esbc.nl
+31 6 11379155
http://www.esbc.nl 

Multimedia Paviljoen
Horsten 1
5612 AX Eindhoven

 


Ontvang de nieuwsbrief